HARDCORE CARDIO


HARDCORE CARDIO cu LAURA
– Antrenamentul pentru rezistenta, pierdere in greutate si picioare deosebit de frumoase!

Daca incerci sa faci acelasi lucru de ceva vreme, esti probabil pregatit de noi idei de antrenament pentru a-ti pregati corpul pentru primavara si vara. Deja stii sa iti variezi antrenamentele cardio si vrei sa incerci miscari noi si intensitati diferite? Acesta este un nou mod de a te provoca pe tine insuti si de a-ti creste rezistenta, sa arzi mai multe calorii si sa slabesti.

Hardcore Cardio iti ofera un program complet diferit de antrenament, 2 zile pe saptamana. Antrenamentul intens si deosebit de solicitant, numit si antrenament pliometric, care include: kickbox, dans si miscari de aerobic.
Antrenamentul pliometric este de multa vreme materia prima a atletilor care au nevoie sa-si lucreze forta exploziva. Pliocitatea se defineste prin “exercitii care activeaza un muschi pentru a-si atinge forta maxima intr-un timp cat mai scurt cu putinta”. Aceasta abilitate viteza-forta este cunoscuta sub numele de PUTERE.

Hardcore Cardio pune in miscare intregul corp, punand accentul pe muschii abdominali si muschii inferiori si superiori ai corpului inlocuind antrenamentul cardio, greutatile si benzile de alergat pe tot parcursul celor 60 de minute ale antrenamentului. Exista mai multe etape diferite care se alterneaza pentru ca sa iti lucrezi muschii in moduri diferite pe parcursul saptamanii. Noi melodii si noi miscari sunt adaugate permanent pentru a mentine o nota de prospetime de-a lungul antrenamentelor.

Sedintele incep cu o melodie si niste miscari de incalzire si se intensifica pana la nivelul unui antrenament cardio, urmat de recuperare. Pentru incepatori, se lucreaza initial cu miscari de dificultate redusa. Fiecare etapa se termina cu cateva miscari de tranzitie pentru a trece la etapa urmatoare, acesta fiind un mod ideal de recuperare a organismului din antrenamentul cardio intens, cursantii invatand totodata noi miscari care simuleaza o gama larga de activitati sportive cum ar fii inotul, patinajul de viteza , boxul, etc. Acest curs ofera un antrenament deosebit de intens, intr-un ritm foarte alert. Odata ce devii stapan pe modul intens in care se desfasoara cursurile, acestea iti ofera posibilitatea de a arde peste 700 de calorii intr-o singura sedinta.
Nu te lasa intimidat de intensitatea crescuta a antrenamentului, vino si incearca!

 

0 comentarii: